Travel ALOTT blev grundlagt i 2001 og siden kom GOWander til

Virksomheden travel ALOTT blev grundlagt af Joan Lott Carlsen og hendes mand Sten i 2001. I de tidlige år fokuseredes mest på Work & Travel ophold i Australien med mulighed for at tage lønnet arbejde og Au Pair in America programmet i USA for unge mellem 18 og 30.

Det har i årenes løb udviklet sig til at omfatte mange andre typer programmer for unge efterhånden som efterspørgslen er opstået.
Især programmerne med frivilligt arbejde har fanget mange voksnes interesse, da disse kan gøres i en kortere periode, som en ferie eller orlov, og så giver det en god følelse at rejse ud og lave noget meningsfuldt, samtidig med at man møder kultur, dyr og natur.

Vores varemærke er kvalitet, ordentlighed og omsorg – det ligger os oprigtigt på sinde at give en god service til vores deltagere, så de kommer hjem med god oplevelse.

STOP WONDERING – GO WANDER!

Du spekulerer måske på, om det er for sent at tage ud at arbejde frivilligt, når du er 40, 50 eller 60.
Måske nåede du det ikke efter gymnasiet. Måske er det først nu, du har råd, eller du står måske i et skifte i dit liv, der pludselig gør det muligt at gå efter drømmerejsen?

Læs mere om frivilligt arbejde i udlandet til senior.

Spekulér ikke længere!

De senere år er det blevet mere og mere udbredt blandt modne mennesker, at rejse ud og lave frivilligt arbejde, og vi har allerede hjulpet mange voksne af sted på en stor oplevelse via ALOTT.

Med GoWander kan vi tilpasse rejsen, så du får den bedst mulige oplevelse. Ønsker du enkeltværelse? Er du ikke længere så fysisk stærk eller du har et særligt ønske til din oplevelse?
Vi tager en snak med alle vores deltagere, og her har du mulighed for at komme med dine ønsker, dine bekymringer eller bare alle dine spørgsmål.

Se her hvorfor du trygt kan rejse med GoWander.