Mød os

Disse venlige ansigter sidder alle på ALOTT og GoWander kontoret, og det er en af dem du får i røret, når du ringer for at tale om din rejsedrøm. Vi er alle specialiserede i bestemte rejsetyper og desinationer, så afhængigt af hvad du ønsker, så taler du med den der ved mest!

Joan

Programudvikling
Kontrakter
Administration
Au Pair in America

Joan har i mere 25 år arbejdet i rejsebranchen med speciale i backpacker- og ungdomsrejser, og styrer til dagligt slagets gang på kontoret.

Hun har selv rejst i følgende lande: Europa, Canada, USA, Mexico, Costa Rica, Guatemala, Ecuador, Argentina, Australien, New Zealand, Kenya, Zanzibar, Namibia, Sydafrika, Zambia, Zimbabwe, Botswana, Singapore, Kina og Japan.

"I haven't been everywhere, but it's on my list"

Maria

Wildlife programmer
Dyk & Marine
Frivilligt arbejde
Grupperejser

Maria har tonsvis af relevant erfaring og et fantastisk drive, som du kan glæde dig til at møde. Hun har blandt andet en baggrund fra
hotelverdenen, og som udlært receptionist i udlandet er servicen helt i top.

Maria har boet i Japan og Skotland, og rejst som backpacker i Thailand samt opholdt sig en måned i junglen på Borneo. Desuden har Maria rejst i Sydafrika, Zimbabwe, Zambia, USA, Canada og Europa.

"Happiness is not a destination, it's way of life"

Linda

FarmALOTT
Ranch Homestay
Horse Prep NZ
Work & Travel
Au pair verden
Praktik i udlandet

Linda, en af vores Aussie Specialists, har mange års erfaring med at yde god service, og det er lige hvad hun gør, når hun arrangerer dit livs oplevelse!

Hun har boet et år i USA, hvor hun arbejdede som au pair og har rejst i disse lande: Australien, New Zealand, Singapore, Afrika, USA, Bali og Europa.

"So much of who we are is where we have been"

Camilla C

Website
Sociale medier

Camilla arbejder hos ALOTT hovedsageligt med vedligeholdelse af vores hjemmeside og sociale medier. Når der er ekstra travlt hjælper hun med rejseforsikringer og visumansøgninger til hele verden, og så står hun for alt, hvad der har med brochurer, printning og forsendelser at gøre.

Camilla har været i USA af flere omgange, den ene gang et år som udvekslingsstudent i Californien. Hun har desuden rejst i Australien, New Zealand, Canada, Mexico, Sydafrika, været et smut på Hawaii og så naturligvis rundt i Europa.

"Travel is fatal to prejudice, bigotry and narrow-mindedness"

Sten

Bogholderi
IT
Administration
Løn

Sten er vores hyggelige administrationsguru. Udover alt det ovenstående er han også eminent god til at sætte hylder op, skifte pærer og løfte tunge ting!

Sten har rejst i følgende lande: Skandinavien, Europa, USA, Canada, Costa Rica, Guatemala, Ecuador, Argentina, Australien, New Zealand, Kenya.

"see ALOTT – learn ALOTT – travel ALOTT "