Find inspiration til din næste rejse

På denne side finder du oplysninger, tips, inspiration og generel information om rejser.
Her laver vi spot på vores blogindlæg, opdaterer om rejser og har fokus på diverse emner.
Det er også her du kan se, når vi kører en kampagne med gode priser eller har fået et nyt program.

Øverst på siden i vores topmenu, kan du læse lidt om hvem vi er på GoWander, og det er også her du kan læse om den
meget vigtige forsikring, du skal have på plads før du rejser.

Du kan få masser af inspiration ved at følge os på facebook eller instagram. Klik på ikonerne nederst på siden.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på 73 70 25 03 eller info@gowander.dk – vi glæder os meget til at tale med dig!

Hvad vil det sige at være voksen frivillig?

At være frivillig i udlandet er ikke kun forbeholdt nyudsprungne studenter. På ingen måde!

Voksne, der er i gang med en karriere, holder pause fra et job eller har afsluttet sin tid på arbejdsmarkedet, kan have meget stor glæde af at opleve et ophold i udlandet med frivilligt arbejde.

Uanset om du har lyst til at hjælpe mennesker, dyr eller natur, så er der fordele for både dig selv og projektet du vælger. Om du udelukkende vil have hænderne beskidte eller kombinere med noget læring eller rigtig ferie, så tag en snak med os – vi kan mere end du tror.

BOOK ET PERSONLIGT MØDE

Få personlig, gratis og uforpligtende vejledning over telefonen, om at rejse med GoWander til udlandet. Du er også velkommen til at booke et personligt møde på vores kontor i Sønderborg.

Vi glæder os til at høre fra dig!

5 TING OM FLY, DER KAN KURERE DIN FLYSKRÆK

Sabbatår, dannelsesrejse, sommerferie, winter esape. Kært barn har mange navne, men en ting de alle har til fælles er, at rigtig mange danskere rejser ud i verden med fly. Disse rejser betyder for nogle også hamrende hjerter, svedige håndflader og sug i maven, fordi de skal transporteres fra A til B i et fly 10 kilometer over jordens overflade.

Selvom det kan virke meget angstprovokerende og utrygt at rejse til vejrs, så er der slet ingen grund til at frygte flyveturen.

Ned i gear og langt væk fra det hele

Har du lyst til at komme langt væk fra byens stress og larm, og ikke har noget i mod at bo primitivt? Så har vi her nogle gode forslag fra vores søsterside ALOTT, hvor du kommer ned i gear og sikrer at du kommer laaaaangt væk fra hele verden og helt tæt på naturen.

WIND DOWN AND ROUGH IT UP!

Hvad er EcoBricks?

På vores Plastic Recycling projekt i Zambia, laver man de såkaldte EcoBricks. EcoBricks laves af plastikflasker, som pakkes dem med så meget blød plast (som chips poser, plastik poser, wrapping osv.), som man presse ned i dem.

Til sidst bliver de helt hårde og man har en massiv plastik “brick”, som kan anvendes til alt muligt.

GoWANDER KOMPENSERER FOR CO2 AFTRYK FRA ALLE DERES REJSENDE

For at formindske udslippet af Co2 i en klimamæssigt udfordret verden, har ALOTT og GoWANDER besluttet at støtte bevarelse af regnskoven med et beløb for hver deltager de sender ud i verden.