Hvorfor rejse med GoWANDER?

 • GoWANDERs moderselskab ALOTT A/S har siden starten i 2001 været specialister i at arrangere rejser med mening.
 • Når du rejser gennem GoWANDER, oplever du kulturen og lokalbefolkningen på helt tæt hold og ikke som en almindelig turist.
 • Personalet hos GoWANDER har selv rejst i store dele af Verden (bl.a. i Kina, Australien, New Zealand, Sydamerika, Afrika, Sydøstasien, Japan, Canada og USA), vores store interesse er at rejse, og vore personlige erfaringer hjælper dig til at være bedre påklædt, når vi sender dig ud i verden.
 • Medarbejderne hos GoWANDER gør alt, for at din store rejse skal blive en god oplevelse. Vi kender vores destinationer – har selv været der – og kan forberede dig bedst muligt på din oplevelse. Vi er altid ærlige og sikrer os, at du ved, hvad du kan forvente af rejsen.
 • GoWANDER har eksklusive aftaler med samarbejdspartnere i de fleste lande, hvorfor du gennem os kan få helt unikke oplevelser. Kvaliteten er hele tiden i højsædet og kontrolleres løbende.
 • Vi samarbejder med lokale samarbejdspartnere, som kender detaljerne om kulturen i netop deres land og område. Dette sparer dig for en masse besvær.
 • GoWANDER deltager i internationale konferencer over hele verden og følger med i, hvad der rører sig indenfor rejser af netop denne type.
 • GoWANDER kender sine samarbejdspartnere godt gennem mangeårigt samarbejde, og vi ved at de håndterer evt. problemer professionelt, og altid med fokus deltageren.
 • Alle vores samarbejdspartnere i udlandet har et 24-timers nødnummer, som du har adgang til, når du rejser gennem GoWANDER. Dette giver dig en uvurderlig tryghed; du er aldrig alene, hvis du får behov for hjælp.
 • GoWANDER formidler rejseforsikring i samarbejde med GOUDA, som er helt perfekt for dig, der skal på en aktiv rejse, der også indeholder arbejdsopgaver af en slags. Den inkluderer blandt andet dækning for de fleste former for ekstremsport, og lige så vigtigt, hvis du kommer til skade mens du udfører dine opgaver.
 • GoWANDER tænker på miljø og klima. For alle de deltagere vi sender ud i verden planter vi træer i regnskoven for at ophæve CO2 aftrykket fra flyrejsen. Fra Danmark til destinationen – og tilbage til Danmark igen! Læs mere her.


Du kan altid ringe til os og få en snak om rejsen

Det er en stor rejse du skal ud på; du skal langt væk, det koster mange penge og du er væk i lang tid. Derfor er det vigtigt, at du kommer ordenltigt af sted, og har alt på plads, så du kan koncentrere dig om at få en god oplevelse.

RING TIL OS! 73 70 25 03

Eller send din forespørgsel her


Mission

At levere en one-stop-shop, hvor rejselystne mennesker, i alle aldre, kan få hjælp til at tage ud i verden med trygheden om at alt er på plads. Vi yder støtte og service med vores mangeårige erfaring, og bestræber os på at under-sælge og over-levere. Vi ønsker at levere en venlig og imødekommende service i høj kvalitet gennem de partnere, vi har i udlandet.

Vision

Vi vil være kendte for at yde god service, og være en af de førende udbydere af kvalitetsrejser indenfor frivilligt arbejde og læring i udlandet. Vi tilbyder en bred vifte af programmer og udvikler konstant nye muligheder og følger med tiden.

Værdier

Vi er engagerede i vores kunder og det danske samfund, vi er en del af, og ønsker at være en god arbejdsplads for vores ansatte. Vi vil være miljømæssigt og socialt ansvarlige.