✈️ GUIDE TIL DIN FLYBILLET

Når du køber en flybillet gennem Go Wander uanset om den er inkluderet i dit program eller tilkøbes separat, så er her lidt vigtig information til dig baseret på vores mangeårige erfaring i denne branche.

Vi ved at det er svært at planlægge helt ned i mindste detalje, og specielt hvis din rejse er af lang varighed.

Vi oplever mange gange at vores rejsende ændrer så radikalt i deres rejseplaner, at det kommer til at koste dem dyrt, og derfor har vi lavet en lille guide til de udfordringer, man kan støde på, hvis man ændrer i sin rejse, efter man har forladt Danmark.

FLYBILLET FAQ

🌴 Hvorfor købe billet gennem Go Wander? ⏰ Gyldighed og datoændring 📅 Ruteændring
💰 Hvad koster det at ændre? 👎 At annullere sin billet 🎅 Varsling


🌴 Hvorfor købe en billet gennem GoWander?

Ikke alle vores programpakker inkluderer en flybillet, men vi kan sagtens hjælpe dig alligevel.

Go Wander giver gerne et tilbud til dig på din flybillet, også hvis den ikke som udgangspunkt er inkluderet i din programpakke. Vi oplever at mange, forståeligt nok, sammenligner priser med dem, man kan købe på nettet. Her skal du huske, at du får, hvad du betaler for. Når du køber billet hos Go Wander, kan du være sikker på at vi tjekker:

  • At billettens gyldighed er mindst 6 måneder med mindre andet aftales, f.eks. 3 eller 12 måneder. Vi tilbyder altid returbilletter
  • Mulighed for datoændring – pris på ændringen oplyses i tilbuddet
  • At bagage er inkluderet i prisen
  • At der er inkluderet forplejning om bord på oversøiske strækninger
  • At du kan få rådgivning eller mulighed for hjælp, hvis du vil have foretaget ændringer til en udstedt billet
  • At den pris, der oplyses i tilbuddet, er det du skal betale, ingen uventede overraskelser
  • At vi finder bedst mulige tilbud til dig, også hvis du skal på flere forskellige destinationer – her tager vi også ventetid og antal flyskift i betragtning
  • Go Wander neutraliserer det Co2 aftryk, det laver, når du flyver ud til din destination – læs mere her

Det kan være en jungle at navigere rundt i de forskellige tilbud. Hos Go Wander ved vi, hvad vi kigger på, og kan servicere undervejs med vores meget erfarne billetkontor i ryggen.

Har du specielle ønsker til en rute, kan vi hjælpe dig med at booke den præcis, som du ønsker.

Bemærk at vi ikke anbefaler dig at booke en enkeltbillet – den kan være lige så dyr som en returbillet.

SÆDE: Hvis du rejser sammen med en, som du gerne vil sidde sammen med på flyet, så mød op i god tid til indtjekning, så er mulighederne bedre. Vi kan ikke garantere at man kommer til at sidde sammen i flyet – det er udelukkende luftfartsselskaberne selv, der kan sørge for det, og kun hvis der er plads.

Vores billet koster måske lidt mere end hvad du kan finde på nettet – til gengæld ved du også, at vi er der for at vejlede dig, skulle du få brug for det.

VIGTIGT: Når du ser vores tilbud på flybilletter er det vigtigt du tjekker dit navn fremgår på bookingen 100% som det står i dit pas!

Vi håber på, at det kan hjælpe dig i din planlægning. Du skal endelig bare spørge os til råds – vi er her for det samme.

 

⏰ GYLDIGHED OG DATOÆNDRING

Din billet vil som udgangspunkt være gyldig i 6 eller 12 måneder.

Er du på et af vores kortere programmer, hvor der er en fast dato på start og slut, kan det være en fordel at vælge en med en kortere gyldighed af hensyn til prisen og behovet for fleksibilitet – du vil blive informeret om dette af din koordinator, skulle det være aktuelt. Billetter kan oftest fås med en gyldighed fra 3 – 12 måneder.

Alle vores billetter kan mod et gebyr til flyselskabet datoændres indenfor gyldighedsperioden, skulle dine planer undervejs ændre sig. Beløbet svinger meget fra de enkelte flyselskaber – du vil kunne finde din pris i dit oprindelige tilbud, som du får tilsendt på e-mail og ellers skal du endelig bare spørge.

Prisen på din datoændring har også en faktor, der hedder plads. Er der helt booket op, vil der ud over datoændringsgebyret også være et opgraderingsgebyr, og her snakker vi ikke om en plads på business class – blot en prisdifference mellem din billet, op til det, den koster nu. Så vær ude i god tid, og vær gerne fleksibel mht. datoerne, så finder vi den bedst mulige pris til dig.

OBS! Hvis din rejse varer mere end 10 måneder, fra den dag vi booker din flybillet, skal du påregne udgifter til ændringsgebyr, da vi, på grund af en begrænsning i flyselskabernes reservationssystem, ikke kan udstede flybilletter længere end 10-11 måneder frem fra bookingtidspunktet.

AT MISSE SIT FLY: Kan have store konsekvenser, da flyselskaberne opfatter et no-show, som en annullering af den resterende rejse. Uanset om det er første flyvning, om det er en indenrigs, som er en del af en længere rejse eller en hjemrejse.

 

💰 HVAD KOSTER DET AT ÆNDRE

En datoændring kan variere meget i pris. Priserne svinger fra minimum 500 kr. og op til flere tusinde kroner afhængig af flyselskabet. Det faktum om der er plads på din ønskede dato i den oprindelige bookingklasse spiller også ind på prisen.

Jo mere fleksibel du er, og jo før du er ude, jo større er chancen for, at få den bedste pris. Du vil i dit oprindelige tilbud finde aktuel information om fra-prisen på en datoændring for din billet. Ellers send os meget gerne en mail, og så undersøger vi det for dig.

 

📅 RUTEÆNDRING

Vores billetter kan som udgangspunkt ikke ruteændres. De fleste af vores billetter er booket med det samme flyselskab tur/retur, for at opnå den bedste pris til dig. Ændrer dine planer sig undervejs, og du hellere vil via en destination, som dette flyselskab ikke flyver til, så er der desværre ikke noget at gøre, så kan billetten ikke ændres. Kontakt os gerne alligevel, der kan muligvis være andre løsninger.

 

👎 AT ANNULLERE SIN BILLET

Du kan vælge at annullere din billet, og købe en ny, der går via din ønskede nye destination, hvis du får helt nye rejseplaner. Eller vi kan forhøre os om man eventuelt kan bygge et stop ind et sted på din rute. Her bygger man en returbillet ind på din oprindelige rute og vender så tilbage til ruten, og benytter resten af sin billet. På den måde kan du beholde din oprindelige billet, fremfor at miste den. Det er ofte billigere end af skulle købe en helt ny billet til hjemrejsen.

Annullering af en billet giver som udgangspunkt ingen refundering. Skulle du beslutte dig for ikke at benytte din nuværende returbillet, så mister du værdien af den resterende rute. Flybilletten er købt som en samlet billet, hvorfor man opnår en rabat, og derfor gives der ingen refundering selvom resten af billetten ikke benyttes.

Så det gælder om at planlægge så meget af din rejse, som du kan, da vi ud fra dine ruteønsker kan finde det bedste tilbud til dig, så du ikke ender i en situation, hvor du skal ud og investere i en ny billet, fordi dine planer ændrer sig.

 

🎅 VARSLING

Vær ude i god tid og tag forbehold for ferie/højtider i Danmark, og det land du skal flyve til og fra. Priserne kan stige voldsomt omkring jul, påske og andre nationale helligdage.

Vi oplever at jo kortere tid, der er til afrejse, jo færre pladser er ledige, og jo højere er prisen. Jo mere fleksibel du er, jo bedre et tilbud kan vi finde til dig. Send din koordinator en mail, hvor du skriver at du ønsker at ændre din flybilet – så sender vi dig et skema, som du skal udfylde, så vi har alle de informationer vi skal bruge, før vi går i gang.