FRIVILLIGT ARBEJDE I UDLANDET TIL SENIOR

Hos GoWANDER tilbyder vi frivilligt arbejde i udlandet for seniorer og voksne. Vi arrangerer meningsfulde rejser, som kombinerer læring, frivilligt arbejde og gode oplevelser.

Er du i gang med en karriere, holder du pause fra dit job eller har du allerede afsluttet din tid på arbejdsmarkedet, så kan du få stor glæde af at være frivillig i udlandet. Frivilligt arbejde er en helt unik oplevelse, som er givende for alle parter. Du får en oplevelse for livet og kommer hjem med viden om, at du har haft stor betydning for dem, som du har hjulpet.

Har du lyst til at hjælpe mennesker, dyr eller natur? Det er helt op til dig. Hos GoWANDER, har vi flere forskellige rejsetyper og rejsedestinationer. Uanset hvor du rejser hen, er du sikret et behageligt og meningsfuldt ophold.

DESTINATIONER – FRIVILLIGT ARBEJDE I UDLANDET TIL SENIOR

Interessen for at være frivillig i udlandet er eksploderet de seneste par år og derfor er mængden af muligheder for frivilligt arbejde i udlandet til senior også steget markant. Hos GoWander, tilbyder vi lige nu rejsedestinationer i Afrika og i Asien.

Vi har mødt vores samarbejdspartnere personligt og vi kender stederne, hvor vi sender vores frivillige til. Vores mange års tætte samarbejde med vores partnere, har gjort det muligt for os at give de frivillige de bedste oplevelser i trygge omgivelser.

Vi har valgt de steder, hvor vi ved, at der arbejdes seriøst og langsigtet med projekterne. Her bliver der taget godt af de frivillige, der bruger deres tid, penge og hjerte på at hjælpe andre.

Hvis du ikke finder, hvad du søger her og muligheden for at opgradere til et enkeltværelse er ligegyldig, så tag et kig på vores søsterside travel ALOTT. Her er der mange flere rejsedestinationer at vælge imellem.

HVAD VIL DET SIGE AT VÆRE SENIORFRIVILLIG?

Det giver meget på det personlige plan at rejse ud og gøre en forskel. Man overskrider nogle grænser ved at være frivillig i udlandet og møde en helt anden kultur.

Man skal kunne tilpasse sig omgivelserne og vænne sig til nye rutiner i dagligdagen. Man skal være forberedt på lidt af hvert, derfor forventes det, at man er åben, positiv og klar til at give en hånd med, når der er brug for det.

Alle rejser kan kombineres, som du vil. Hvis du har et særligt ønske eller ikke længere er lige så fysisk stærk, som du har været, så tag en snak med os. Vi vil sørge for, at du får alle dine spørgsmål besvaret, inden du tager på den store rejse.

Og så har du mulighed for at opgradere til eget værelse på disse programmer, hvis du værdsæter dit privatliv og foretrækker at kunne lukke din dør om aftenen og sove i din egen seng.

Du får mere med hjem end en almindelig ferieoplevelse. Du kan bruge dine kompetencer og samtidig lære fra dig til både børn og voksne. Du kan få indblik i naturforskning og hjælpe til på genbrugsprojekter. Fordelene for dig kan være mange og det er kun dig selv, som sætter grænserne.

Er du klar på udfordringer, en oplevelse for livet og lære nye ting? Så skal du prøve frivilligt arbejde i udlandet til senior.