Du har en masse at se frem til og helt sikkert en masse positive oplevelser i vente, så du kan godt glæde dig.

MEN har du husket noget af det vigtigste? Forsikringen!

Det spiller ingen rolle, om du skal arbejde med plastik i Zambia, deltage i et fotokursus i Sydafrika eller undervise på Sri Lanka – en forsikring er lige vigtig uanset rejseformålet.

En god forsikring skal dække dig 24/7 så du kan få lægehjælp og hjemtransport, hvis uheldet for alvor skulle være ude. Det kan være meget dyrt ikke at være ordentligt forsikret.

Du skal også sikre at du er dækket mens du udfører frivilligt arbejde, det er ikke alle forsikringer der dækker hvis du arbejder, selvom det er frivilligt. Det gør denne.

Måske kan du godt overskue at miste din mobiltelefon eller dit kamera – men hvad nu, hvis det er mere alvorligt og du f.eks.

  • ..skal transporteres med ambulancehelikopter til nærmeste hospital?
  • ..er nødt til at betale for en blindtarmsoperation med efterfølgende hospitalsophold, hvor de samlede udgifter kan løbe op i flere hundrede tusinde kroner?
  • ..pludselig bliver kaldt hjem til Danmark fordi et nært familiemedlem bliver alvorligt syg eller dør?

Så er det rart med vejledning og hjælp fra et ekspert-team af assistancekoordinatorer, læger, sygeplejersker og krisepsykologer.

Vi kan gennem vores mangeårige samarbejde med Gouda sikre at du er dækket for alt dette og meget mere, så du slipper for at lide stor økonomisk skade.

Det første og absolut vigtigste, når du skal vælge en rejseforsikring, er at se på, hvilke dele af din rejse, som dækkes af forsikringen. Dækker den for alle de fritidsaktiviteter, som du har planer om at foretage dig på rejsen eller hvad hvis du skal arbejde frivilligt? Hvilken service kan du forvente, hvis uheldet er ude?

Når du har overblik over disse ting, kan du begynde at kigge på pris og selvrisiko. Det er en god idé at sammenligne vores rejseforsikring med andre alternativer, inden du tager en beslutning. Og vi hjælper meget gerne med vejledning.

VI VIL SÅ GERNE HAVE DIG BÅDE SIKKERT UD OG HJEM IGEN!

BEDSTE DÆKNING PÅ DET DANSKE MARKED!

Rejseforsikringsguiden har kåret Gouda som vinder af BEDSTE DÆKNING på markedet i 2018.

  • I år vandt Gouda i kategorien: Bedste dækning!
  • I 2017 vandt de i kategorien: Bedste kundeoplevelse!

Vi er stolte over at kunne tilbyde så god en forsikring til vores deltagere – sikkerhed på rejsen har meget høj prioritet hos ALOTT.

5 gode grunde til at Gouda er din bedste ven på rejsen:

  • Du kan ringe til Goudas assistance hotline 24 timer i døgnet ugens syv dage – ogås helligdage
  • Gouda fungerer som din vagtlæge på hele din rejse
  • Du er dækket over HELE verden
  • Gouda dækker også ekstremsport
  • Gouda er specialister i rejseforsikring


Hej Linda.

Tak for din mail. Jeg har det heldigvis meget bedre nu, og er næsten ved at være helt på toppen igen. Fra på mandag må jeg begynde at løbe og lave alle de ting, jeg plejer. Skønt!  🙂
Du kan VARMT anbefale gouda til alle rejsende fremover (mit ophold på sygehuset dernede inkl. de 2 operationer har kostet forsikringen lige omkring 1 million. Godt jeg ikke selv skulle stå for det. Er ærgerlig over at turen sluttede så hurtigt, men håber at komme af sted igen engang

Hilsen Camilla